

שנה בריאה וטובה
מרכז xin ברחוב המכבי 9א בתל-אביב,
הוקם בשנת 2012, תחת השם "נקודת סין", על ידי עומר והב מטפל ומורה בתחום הטיפול המשלים.
דרכי הטיפול שלנו במרכז הן מגוונות ומותאמות לאופי המטופל. הדיקור הסיני, כוסות הרוח, מכשירי הטנס, מוקסה, עיסוי עמוק וחדש!! לייזר רך (LLLT).
"השאלה אינה איך מטפלים אלה במה מטפלים"
כל טיפול עובר אבחון מוקפד דרך עיני הרפואה הסינית בשילוב עם ממצאים מערבים.
עומר והב
מאבחן ומטפל ברפואה סינית (2008)
שילוב רפואה סינית וטכנולוגיה חדישה
הרפואה הסינית נותנת לנו את הכלים לראות כל אדם עם היופי והייחודיות שלו, נפלאות הריפוי הן רק חלק מהדרך אותה מאירה הפילוסופיה הסינית והפשטות שבדברים נותן את היכולת לכל אדם לפעול על פיה .
להמשך הקריאה >
נעמה ברנס
מטפלת ברפואה סינית (2013)
שיטות הטיפול ברפואה הסינית ובראשה הדיקור, הוכיחו שוב ושוב את יעילותן הטיפולית, אך ברוב המקרים דרוש מספר לא מבוטל של מפגשים עד לקבלת הטבה בבעיה. אנו במרכז xin מבשרים על החיבור בין הרפואה הסינית ומכשיר לייזר חדשני. המכשיר הפועל על גלים נמוכים (LLLT) נבנה ועוצב באינטגרציה מלאה עם הרפואה הסינית. המכשיר משמש אותנו לדיוק האבחנה ולטיפול מהיר יותר המביא לתוצאות מפתיעות, ללא כאב, ללא צורך במחטי הדיקור ובמחיר נוח. לעיתים דרוש מפגש אחד בלבד להטבה משמעותית.
הטיפול בלייזר בטוח מאוד ואינו גורם לצריבות או כוויות עוריות. הוא מאושר על ידי משרד הבריאות ועומד בתווי התקן האירופאים.
על הטיפול בכאב
כאב הוא סימן איתות של הגוף אשר בעזרתו מאותטת מערכת העצבים על פגע כלשהו הדורש את התיחסות הגוף ושליחת משאבים ואנרגיה להתחדשות. אנרגיה זו ( ATP) היא אנרגיה התלויה במשאבי הגוף הקיימים המושפעים מהגיל שלנו, מצב בריאותי, מצב נפשי ועוד.
בעזרת השימוש בטכנולית הלייזר הרך אנו מזינים ממקור חיצוני אנרגיה לתאים שבאיזור הפגוע ובכך מאיצים את הטיפול בו. תגובת מערכת העצבים היא הפחתה בכאב מיידית.