זהו שמן המופק מהפירות והזרעים של שיח ההיפופיאה. השמן מוערך במיוחד ברוסיה ובאזורי ההמאליה, הוא ידוע בריכוז גבוה של ויטמין בטא-קרוטן מה שמעניק לו את צבעו הכתום העז. ויטמין בטא-קרוטן חשוב ותומך באיחוי רכמות הגוף ולכן תפס את מקומו בעולם הקוסמטיקה. השימושים החיצוניים בו הם לכוויות וחתחים שטחיים על העור, פצעים ונגעים הקשים להחלמה, הוא בעל תכונות אנטי פיטרתיות ומחטאות. יעיל לטיפול בטחורים ובפיסורה, אנטי אייג'ינג,  

על ידי מריחה ישירה של השמן והספגה לרכמה פגועה , ניתן לעירבוב עם חמאת שיאה או קרם בסיס להזנת העור.

שמן אובליפיחה - Hippophae היפופיאה

     לכל שאלה, השאירו פרטים ונחזור בהקדם

    • Facebook Social Icon
    • Pinterest Social Icon
    • Instagram Social Icon

    אתר זה מספק מידע בלבד ואינו מהווה התוויה רפואית ו/או תחליף לכל טיפול רפואי/תרופתי אחר

    בכל שאלה רפואית על המשתמש להיוועץ ברופא המטפל